Luotettava täyden palvelun automaalaamo - Alavieska

Automaalausten erikoismestarimme tekevät työt ammattitaitoisesti

Tuliko autosi kylkeen pikku naarmu tai lähtikö maalipinnasta isompi siivu? Ei huolta. Automaalaamossamme, asiantuntevien erikoismaalareittemme toteuttamana työn jälki on hyvää, huolellista ja nuhteetonta. Meillä on varusteet ja ammattitaitoinen osaaminen erilaisten autojen maalauspalveluiden tuottamiseen. Automaalaukset toteutetaan asianmukaisesti autovalmistajien ohjeiden mukaisesti.

Erikoismaalarimestarin tutkinnon omaavat työntekijämme hoitavat autojen maalaushuollot, ja korikorjauspuolen toimenpiteistä huolehtivat erikoiskorimestarit. Asiakkaanamme voit siis olla varma, että autosi tulee kuntoon sekä sisä- että ulkopuolelta.

Teemme elektronisella värimittarilla maalisävyn tarkistusmittaukseen, jolloin pystymme maalaamaan autosi juuri oikeanlaisella sävyllä. Maalauksessa käytämme ympäristöystävällisiä vesiohenteisia maaleja.

Laatu näkyy auton pinnassa ja tuntuu sen turvallisuudessa

Tähtikorjaamona ja täyden palvelun automaalaamona emme tarjoa asiakkaille pelkästään pintapuolisesti hyvältä näyttäviä palveluita.

Päältäpäin auto voi näyttää siltä, että se on kunnossa, mutta näin ei valitettavasti aina ole. Hyvä ulkokuori on vain yksi osa auton ominaisuuksia, ja turvallisuustekijät pitää olla kunnossa myös peltien alla.

Luota ammattilaisten työntekoon ja kädenjälkeen.

Ota yhteyttä tästä!

Automaalaus - Puution Automaalaamo Ky alansa ammattilainen!